Πάτρα-Οθ. Παπαδόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ή είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον πλανήτη ή δεν το έχει κάνει

Μία δήλωση για την Ρούλα Πισπιρίγκου που προκαλεί αίσθηση, έκανε ο Όθων Παπαδόπουλος. Ο δικηγόρος της 33χρονης από την Πάτρα, που είναι προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, τόνισε πως η Πισπιρίγκου “ή είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον πλανήτη ή δεν το έχει κάνει…”.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, ερωτήθηκε εάν θα μετανιώσει που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε περίπτωση που τελικά αποδειχθεί η ενοχή της.

“Ο συνήγορος υπεράσπισης εκτελεί την εντολή του εντολέα και κατηγορουμένου. Βασίζεται πάνω σε αυτά τα οποία του δίνει ο εντολέας, προχωράει με βάση αυτά. Αν θυμάστε την πρώτη δήλωση έξω από το γραφείο της κυρίας ανακρίτριας την πρώτη ημέρα, ήταν πολύ απλά ότι θα προχωρήσουμε με βάση αυτά που έχουμε. Αυτά που μας δίνει ο εκάστοτε εντολέας, αυτά χρησιμοποιούμε. Υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί και θα σας πως γιατί. Δύο μήνες δεν έχω πιάσει την συγκεκριμένη κατηγορουμένη να είναι ανακριβής σε κάτι ή να μου έχει πει κάτι το οποίο να έχει στη συνέχεια διαψευστεί με κίνδυνο να εκτεθώ για την διατύπωση μιας δικής της θέσης ή κάτι ανάλογο”, είπε ο Όθων Παπαδόπουλος.

“Η εικόνα που έχω από τις δια ζώσης συνομιλίες μου μαζί της είναι τελείως διαφορετική. Με έναν τρόπο, όσα λέει επιβεβαιώνονται. Ή είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον πλανήτη -που δεν το πιστεύω χωρίς να θέλω να την μειώσω – ή δεν το έχει κάνει…”, τόνισε στη συνέχεια. Αναφερόμενος στον ρόλο που έχει αναλάβει για την υπεράσπιση της 33χρονης, μίλησε για “μία μεγάλη πρόκληση” και “ένα μεγάλο στοίχημα” γιατί, όπως είπε, “έχει απέναντί της πολύ μεγάλο ποσοστό της κοινής γνώμης“.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ