Πάτρα: Οι γιατροί στο Ρίο είχαν ενημερώσει το “Παίδων” για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Προειδοποίηση για περίεργη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε απευθύνει το νοσοκομείο του Ρίου στο Νοσοκομείο Παίδων, εκεί όπου η Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της ανάσα, τη στιγμή που το θρίλερ των νεκρών παιδιών στην Πάτρα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” μεταφέρθηκε η Τζωρτζίνα στις 26 Ιανουαρίου, από το νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε υποστεί περίεργα επεισόδια με μεταπτώσεις και επιδείνωση στην υγεία της, όταν ήταν η μητέρα της στον μονόκλινο θάλαμο και όχι όταν μεταφερόταν στη ΜΕΘ, όπου όλα ήταν φυσιολογικά.Το παιδί έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκάλυψη από το Mega,  φαίνεται να υπήρξε επικοινωνία γιατρών από την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου του Ρίου προς συναδέλφους τους στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, κατά την οποία τους ειδοποίησαν ότι υπήρχαν αυτά τα περίεργα επεισόδια και έπρεπε να υπάρχει επίβλεψη της μητέρας, να υπήρχε προσοχή καθώς παρουσιάζονταν αυτά τα επεισόδια και είχαν προηγηθεί όλα αυτά το 2021 στο Καραμανδάνειο. Φαίνεται ότι υπήρξε σχετική αναφορά αλλά δεν υπήρξε μεγάλη επιτήρηση της Τζωρτζίνας με γιατρούς από το Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών μέσα στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη. Άλλοι έλεγαν ότι καλύτερη λύση θα ήταν να μην της δοθεί μονόκλινο, αλλά να ήταν με άλλο ασθενή, άλλη οικογένεια, άλλους συνοδούς δίπλα της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφερόταν με σαρκαστικό και ειρωνικό τρόπο στις αποκαλύψεις για τις περίεργες συμπεριφορές της και στις συζητήσεις μεταξύ συγγενών έλεγαν κοροϊδευτικά για όσα ακούγονταν: “Ρούλα, ο Αϊνστάιν είσαι και μας κοροϊδεύεις;”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ