Tζόνι Ντεπ: Το σοκαριστικό μήνυμα σε φίλο του για την Άμπερ Χερντ – “Μακάρι το πτώμα της να σαπίζει σε κάποιο πορτ μπαγκάζ”

Ένα σοκαριστικό μήνυμα έστειλε ο Τζόνι Ντεπ σε επιστήθιο φίλο του για την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Χθες, δεύτερη ημέρα της εκδίκασης της αγωγής δυσφήμησης που έχει καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, στο δικαστήριο αναγνώστηκε σοκαριστικό μήνυμα που είχε στείλει ο Χολιγουντιανός σταρ σε φίλο του για τη Χερντ, όπου έγραφε ότι ήλπιζε “το πτώμα της να σαπίζει σε κάποιο πορτ μπαγκάζ ενός Honda Civic”.

Η δικηγόρος της Χερντ, Ιλέιν Μπρέντχοφτ διάβασε σειρά μηνυμάτων καθώς εξέταζε τον Άιζακ Μπάρουτς, στενό φίλο του Ντεπ εδώ και 42 χρόνια, τον οποίο κάλεσαν οι δικηγόροι του σταρ ως δεύτερο μάρτυρα στη δίκη.

“Αυτό το μ..ί κατέστρεψε την τόσο ωραία ζωή που είχαμε για λίγο” έγραψε το 2016 ο Ντεπ στον φίλο του, ο οποίος διάβασε στο δικαστήριο το μήνυμα. Ο Μπάρουτς που έμενε χωρίς ενοίκιο στα πολυτελή ακίνητα του Ντεπ, προσπάθησε να “στρογγυλέψει” το σκληρό ύφος των μηνυμάτων όταν ρωτήθηκε αν ο Ντεπ αναφέρεται συχνά στη Χερντ με τόσο σκληρή γλώσσα. Ο φίλος του σταρ είπε “με λέει και εμένα μ…ί σε ένα μήνυμα” προκαλώντας γέλια στους παρευρισκομένους στη δικαστική αίθουσα.

Ο Μπάρουτς είπε ότι κάποτε αγαπούσε τη Χερντ, “έδειχνε σεβασμό σ’ εμένα, ήταν αξιοπρεπής μαζί μου, έχει υπέροχα δόντια” είπε μεταξύ άλλων. Πρόσθεσε ότι δεν έχει δει ποτέ τον Ντεπ να ασκεί σωματική βία στη Χερντ αλλά επεσήμανε ότι είδε τη Χερντ να αλλάζει κλειδαριές στο σπίτι της αφού υποστήριξε ότι είχε διαμάχη με τον Ντεπ και αυτός έγινε βίαιος. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι αυτός δεν είδε μελανιές ή σημάδια στο πρόσωπο της Χερντ και υπογράμμισε ότι αυτή δεν φορούσε μέικ απ.

Ο φίλος του Ντεπ ξέσπασε σε κλάματα στη διάρκεια της αντεξέτασης, λέγοντας ότι τα συναισθήματά του για τη Χερντ άλλαξαν και ξέσπασε όταν ρωτήθηκε αν είναι θυμωμένος μαζί της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ