Πάτρα: Οι επόμενες ώρες της Ρούλας Πισπιρίγκου – Όλη η διαδικασία

Στη ΓΑΔΑ προσάγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών μικρών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, που δεν δόθηκε από γιατρούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε και άλλη μια θανατηφόρα ουσία.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μάνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με βάση τα στοιχεία που διαβίβασε το τμήμα ανθρωποκτονιών στην εισαγγελία. Η κατηγορία πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Αυτή τη στιγμή η δικογραφία βρίσκεται στον ανακριτή που προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης. Η μάνα των τριών παιδιών θα μεταφερθεί στην Ευελπίδων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία και στη συνέχεια θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, απ’ όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Σημειώνεται ότι ο λόγος για τον οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών, παρόλο που η προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πάτρας, είναι ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας επήλθε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ