Πάτρα: Νέο ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας “καίει” τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Μετά την αποκάλυψη της εικόνας μέσα από το νοσοκομείο που έδειχνε το μόνιτορ ότι η Τζωρτζίνα ήταν καλά όταν ήταν με τους γιατρούς μακριά από τη μητέρα της, το Mega φέρνει στη δημοσιότητα μία δεύτερη φωτογραφία η οποία αποτυπώνει την κατάσταση της 9χρονης όταν ήταν μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στις επιτηρήσεις των γιατρών, το παιδί έχει φυσιολογικές λειτουργίες, ενώ όταν είναι μόνη με τη μητέρα της αυτές αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, οι σφυγμοί από 86 πάνε στους 61, οι αναπνοές φτάνουν στις 11 ανά λεπτό, ενώ φαίνεται και η καρδιακή λειτουργία όπου κάθε άλλο παρά ομαλή δείχνει για αρκετή ώρα.

Σημειώνεται ότι αυτή η εικόνα είχε γίνει αντιληπτή για περισσότερες από μία φορές.

Επιπλέον, και σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γιατροί στην Πάτρα έχουν βρει στοιχεία δηλητηρίασης στην 9χρονη όσο αυτή νοσηλευόταν στην πόλη.

Οι γιατροί, πέρα από την αστάθεια στην καρδιακή λειτουργία και τους ύποπτους πυρετούς, έχουν βρει και μυδρίαση, που είναι μια κατάσταση στην οποία διαστέλλονται οι κόρες των ματιών.

Αυτό οφείλεται σε παρατεταμένη χρήση κεταμίνης ή παρόμοιων ουσιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ