Πάτρα: Νέα στοιχεία για τη σπιτονοικοκυρά – “Κάποιος πήρε τη σύνταξη μετά τον θάνατό της” – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για τη σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο “Φως στο Τούνελ” και την Αγγελική Νικολούλη, ανέφερε πως κάποιο πρόσωπο έκανε μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ. «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της θανούσας; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την ευθύνη -σύμφωνα και με το πληρεξούσιο- για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της 70χρονης γυναίκας, κάτι που σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν έγινε ποτέ. «Έχουμε καταθέσει αίτημα στην Εισαγγελία Πατρών για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστώσουμε την αιτία του θανάτου της και αν τελικά υπάρχουν πράξεις και παραλήψεις» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ