Πάτρα: Τι λέει στο «Φως στο Τούνελ» το τρίτο πρόσωπο – “Μακάρι να μην την είχα γνωρίσει ποτέ”

Το «τρίτο πρόσωπο» που ανέφερε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης ως αιτία του χωρισμού του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εντόπισε το «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συγκεκριμένος άνδρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η Ρούλα Πισπιρίγκου στράφηκε σε αυτόν όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον Μάνο Δασκαλάκη την περίοδο πριν την Ίριδα.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα. Λάθος μου» τόνισε.

«Η Ρούλα μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ