Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις – Γιατί δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Ένα νέο ντοκουμέντο – φωτιά για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Το συγκεκριμένο έγγραφο αφορά στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όταν είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς στις 11 Απριλίου του 2021.

Οι εν λόγω τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με το MEGA, δεν έγιναν στο τοξικολογικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λίγο καιρό αργότερα ανέδειξε τα κρίσιμα ευρήματα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά διενεργήθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με τα ευρήματα, στις εξετάσεις ελέγχθηκαν 19 ουσίες, ωστόσο σε αυτές δεν περιλαμβανόταν η κεταμίνη.  Ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ έλεγχος για την κεταμίνη, στις πρώτες αυτές τοξικολογικές εξετάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, αυτός είναι κι ο λόγος που στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε την κεταμίνη, καθώς είχε δει ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύεται η συγκεκριμένη ουσία…Θεώρησε δηλαδή ότι αν την χρησιμοποιούσε στο μέλλον, δεν θα βρισκόταν ποτέ…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε ερώτηση στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο αν υπάρχουν δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από εκείνη την περίοδο, προκειμένου να επανεξεταστούν, το νοσοκομείο απάντησε αρνητικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ