Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών – 37χρονος έμπορος προμήθευε με κοκαΐνη επιχειρηματίες

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών Αρχών της Πάτρας έχει ήδη μπει το κινητό τηλέφωνο του 37χρονου Αλβανού που συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων στην περιοχή του Ρίου μέσα σε αποθήκη όπου λειτουργούσε συσκευαστήριο-νοθευτήριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news , ο δράστης προμήθευε επιχειρηματίες και καταστήματα αναψυχής της Πάτρας με κοκαΐνη, στοιχεία που προκύπτουν τόσο από την έρευνα στο κινητό του, όσο και από ραντεβού που πραγματοποιούσε, το διάστημα που βρισκόταν υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, πριν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης παρέδιδε ποσότητες κοκαΐνης και ηρωΐνης σε επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τις ποσότητες ναρκωτικών τις μετέφερε στην Πάτρα από την Αθήνα.

ναρκωτικά Πάτρα

Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν επίσης διαπιστώσει πως τον συγκεκριμένο χώρο όπου ο 37χρονος διατηρούσε το “εργαστήριό” του, επισκέφθηκε ο 43χρονος -γνωστός για την εμπλοκή του στα κυκλώματα της νύχτας- ο οποίος είχε συλληφθεί σε προγενέστερο χρόνο με περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης στην κατοχή του.

Η επίσκεψη αυτή ήταν καθοριστική για την επιχείρηση των αστυνομικών στο συσκευαστήριο του 37χρονου, ωστόσο δεν αποτέλεσε το μοναδικό στοιχείο. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν “στενά” τον 37χρονο, ο οποίος όπως φαίνεται πως είχε δημιουργήσει στην Πάτρα ένα υποκατάστημα διακίνησης ναρκωτικών αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

“Ξεσκονίζουν” το κινητό του 37χρονου εμπόρου ναρκωτικών

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news το κινητό του τηλέφωνο έχει σταλεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να απομονωθούν και να αναλυθούν όλες οι ύποπτες συνομιλίες που είχε με πρόσωπα με τα οποία φέρεται να είχε δοσοληψίες και να τα προμήθευε με κοκαΐνη και ηρωΐνη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη Πέμπτη, εντοπίστηκαν στον αποθηκευτικό χώρο, που λειτουργούσε και ως συσκευαστήριο ναρκωτικών,   5 κιλά ηρωίνης και ένα κιλό κοκαΐνης τα οποία θα νοθεύονταν και θα διοχετεύονταν στην τοπική και όχι μόνο αγορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ