Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις – Απειλητικά μηνύματα σε άτομα που έχουν καταθέσει στις Αρχές

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.   

Οι πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ προκαλούν αίσθηση. Άτομα που έχουν καταθέσει στις Αρχές, φέρεται να έχουν δεχθεί απειλητικά μηνύματα.  Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, άτομα που έχουν ήδη δώσει κατάθεση στις ανακριτικές Αρχές, έχουν δεχθεί απειλές μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και γραπτών μηνυμάτων.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ύστερα από σχετικό αίτημα της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Μαρία Γκανέ προχωρά στον ορισμό ειδικού επιστήμονα που θα συνδράμει στο έργο της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλαππά. Η κ. Γκανέ όρισε την κ. Χαρά Σπηλιοπούλου, διευθύντρια του εργαστηρίου ιατροδικαστικής και τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της ανακρίτριας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ