Γρηγόρης Λέων: Nέα αινιγματική ανάρτηση – “Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει”

Όλα δείχνουν πως οι έρευνες για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχουν προχωρήσει αρκετά ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι στο “μικροσκόπιο” των Αρχών έχουν μπει τρία άτομα. Ένα από τα πρόσωπα που ασχολούνται πολύ με την υπόθεση, παρέχοντας πληροφορίες στα Μέσα με την επιστημονική του ιδιότητα, είναι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Για τον λόγο αυτό, οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις του προέδρου της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας .

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε μία ακόμη αινιγματική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο από παλιότερη συνέντευξή του, την οποία είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Φεβρουάριο του 2019.

«Κατά τη γνώμη μου εάν ένας ιατροδικαστής κάνει όλη τη διαδικασία σωστά, προφανώς δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα», λέει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων στο βίντεο που δημοσίευσε χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στην υπόθεση της Πάτρας.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.