Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα παραστεί στη δίκη

Η Κάτια Δανδουλάκη, με δήλωση που έκανε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, έκανε γνωστό πως δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που θα γίνει την Δευτέρα 28 Μαρτίου.

«Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω. Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια» εξήγησε η Κάτια Δανδουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε μία παράσταση όπου συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έπειτα από καταγγελία ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, η Κάτια Δανδουλάκη αποφάσισε να διώξει από την παράσταση τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.