Ανέβηκαν οι τόνοι στο “Πρωινό” – Λιάγκας σε Σκορδά: “Να κρύβουμε στοιχεία του ρεπορτάζ επειδή δεν αρέσει σ’ εσένα;”

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή “Πρωινό” με αφορμή την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο έντονος διάλογος ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας διαφώνησαν έντονα στον αέρα της εκπομπής το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Φαίη Σκορδά υποστήριξε πως οι ισχυρισμοί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε πολλά κιλά δεν θα έπρεπε να αποτελούν θέμα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια ιατρική γνωμάτευση. “Αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού ας μην ξαναπούμε για τα κιλά” ανέφερε η Φαίη Σκορδά την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμαζόταν να πει το ρεπορτάζ του.

“Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ, θα πούμε τις πληροφορίες μας” απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε υψηλούς τόνους:

Φαίη Σκορδά: Μα ποιο είναι το θέμα ότι έχασε 5 κιλά ή 10;

Γιώργος Λιάγκας: Θα πούμε Φαίη αυτό που λέει το ρεπορτάζ

Φαίη Σκορδά: Το ρεπορτάζ πρέπει να έχει να κάνει όμως με ένα ιατρικό ανακοινωθέν

Γιώργος Λιάγκας: Οφείλουμε Φαίη μου να παρουσιάσουμε το ρεπορτάζ, δεν λέμε ψέματα, δεν λέμε ότι υπήρχε ιατρικό ανακοινωθέν. Λέμε αυτό που μας μεταφέρουν ως πληροφορία.

Φαίη Σκορδα: Κι εγώ έβαλα πέντε κιλά. Την τελευταία εβδομάδα έβαλα πέντε κιλά

Γιώργος Λιάγκας: Οφείλουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο. Αυτό ξέρει η δημοσιογραφική μου δεοντολογία, να ενημερώνω τον κόσμο δίνοντας πληροφορίες.

Φαίη Σκορδά: Η δημοσιογραφική δεοντολογία σε ένα σοβαρό ρεπορτάζ δεν έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν; Από τη στιγμή που το ιατρικό ανακοινωθέν δεν δόθηκε στο δικαστήριο…

Γιώργος Λιάγκας: Τώρα ψέγεις εμένα σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις αυτό σε εμένα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπήρχε ιατρικό ανακοινωθέν ενώ δεν υπήρχε.

Είπαμε πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ. Δεν είπαμε ποτέ ότι υπήρχε χαρτί γιατρού. Είπαμε το ρεπορτάζ ότι η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ισχυρίζεται ότι έχασε κιλά, έχει κλονιστεί η υγεία του, γι’ αυτό δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή δεν αρέσει σ’ εσένα; Και σ’ εμένα μπορεί να μην αρέσει. Να κρύβω στοιχεία του ρεπορτάζ; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή. Κι εμένα δεν μ’ αρέσει αλλά είναι θέση της μιας πλευράς. Δεν μπορούμε να μην δεν την πούμε εμείς. πώς θα γίνει αυτό το πράγμα;

Φαίη Σκορδά: Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αυτό είναι το θέμα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Πρωινό”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ