Πάτρα: Μυστήριο με τον θάνατο της 2χρονης—Το επικρατέστερο σενάριο

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο αιφνίδιος θάνατος ενός δίχρονου κοριτσιού το οποίο έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tempo24.news, το κοριτσάκι κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, μέσα στο σπίτι.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα την περασμένη Πέμπτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με απώλεια συνείδησης. Σε λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, όμως οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή, αφού ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό.

Το 19 μηνών κοριτσάκι είχε διαγνωστεί θετικό στον κορονοϊό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που σχετίζονται με τον covid-19.

Μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του παραμένει αδιευκρίνιστη και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, ιατρικοί παράγοντες θεωρούν ως πιθανότερη αιτία θανάτου, την εκδήλωση κάποιας εγκεφαλοπάθειας με ραγδαία εξέλιξη.

Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι 5 ετών.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ