Πάτρα: Μητέρα καταγγέλλει bullying στην 14χρονη κόρη της – «Την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε»

Ακόμη ένα περιστατικό bullying σημειώθηκε σε σχολείο, αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της Πάτρας, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα του παιδιού, η κόρη της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς (από τον Οκτώβριο και μετά) από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γνώμη”, το περιστατικό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει συνέβη στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα άλλο κορίτσι, που ανήκει στην ομάδα που της κάνει bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Ωστόσο, αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, αποβλήθηκε από την διεύθυνση του σχολείου. Το ίδιο και ο μικρότερος αδελφός της, που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διαφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», αναφέρει η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού ετοιμάζεται να πάει στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στο παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ