Πάτρα: Μετά τον Δασκαλάκη μηνύει τον Ηλιάδη και η οικογένεια της Πισπιρίγκου – Τι θα ισχυριστεί

Σε μήνυση προχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά του γιατρού του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη και φαίνεται πως την ίδια «ρότα» ακολουθεί και η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και συγκεκριμένα οι γονείς της, Ελένη και Ανδρέας.

Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα «σύρουν» στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης, πάντως, εμφανίζεται αποφασισμένος να προστατέψει με κάθε τρόπο την υπόληψή του μετά και την τελευταία μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ιατρού της εννιάχρονης κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, που έχει προκαλέσει την οργή και το ξέσπασμα του 30χρονου, αλλά και εναντίον ακόμη δύο προσώπων, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του Μ. Δασκαλάκη, μιλώντας στη Realnews κάνει λόγο για «αποκυήματα της φαντασίας» του εν λόγω γιατρού και εκφράζοντας τη θέση του πελάτη του τον καλεί να ανασκευάσει.

«Ο κ. Ηλιάδης ισχυρίστηκε στην εκπομπή επί λέξει ότι ο πελάτης μου ήταν ενήμερος ότι ο γιατρός έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δηλαδή, είτε το είπε ο ίδιος απευθείας στον Μάνο είτε κάποιος άλλος. Δεν λέει ενημέρωσα τον κ. Δασκαλάκη. Ουδείς, ούτε ο κ. Ηλιάδης ούτε κάποιος άλλος εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, δεν του ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες. Πρώτη φορά το άκουσε πριν από λίγες ημέρες, όταν είδε το σχετικό βίντεο στο Twitter», λέει ο Δ. Καράμπελας.

«Να ανασκευάσει»

Ο δικηγόρος του Μ. Δασκαλάκη τονίζει ότι στο άκουσμα των δηλώσεων ο πελάτης του «έπεσε από τα σύννεφα». «Αν δεν χειρίζεται σωστά την ελληνική γλώσσα ο κ. Ηλιάδης, πολύ απλά μπορεί να βγει πάλι δημοσίως και να ανασκευάσει τη διατύπωση που έχει κάνει.

Απόδειξη, δε, ότι αυτό που είπε, πριν από λίγες ημέρες, είναι προφανώς αποκύημα της φαντασίας του είναι το γεγονός ότι, όταν εκλήθη από την κα Σαλάπα, την ανακρίτρια που διερευνούσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Και έρχεται μετά από τρεις ολόκληρους μήνες σε μια διαδικτυακή εκπομπή και κάνει τέτοια δήλωση.

Δεν τα είπε στην επίσημη πολιτεία που τον κάλεσε, στην κατάθεση των εννέα σελίδων, και τα είπε στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος που υποβάλαμε τη μήνυση. Αν εννοούσε κάτι άλλο ο κ. Ηλιάδης, να βγει να το ανασκευάσει και θα πράξουμε αναλόγως», τονίζει με νόημα.

Σε ό,τι αφορά, μάλιστα, τους δύο άλλους μηνυόμενους, ο Δ. Καράμπελας σχολιάζει ότι «είναι επιθυμία του Μάνου να μην διαρρεύσουν τα άλλα δύο ονόματα. Οι άλλοι δύο μηνυόμενοι, προ των δηλώσεων Ηλιάδη, επίσης είχαν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις, εξυβριστικές και συκοφαντικές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ