Πάτρα: Κόντρες θανάτου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας – Τρομακτικό βίντεο

Σε «πίστα τρόμου» έχει μετατραπεί η Περιμετρική της Πάτρας, με τις εικόνες από τις κόντρες που κάνουν οδηγοί μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού να κόβουν την ανάσα, καθώς κινούνται με 150 χιλιόμετρα αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας και απέναντι σε νταλίκες.

Τα βίντεο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», είναι τρομακτικά και επιβεβαιώνουν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τις βραδινές και μεταμεσονύχτιες ώρες, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Νεαροί οδηγοί σε καθημερινή βάση προχωρούν σε παράνομα στοιχήματα κάτω από τη «μύτη» της Αστυνομίας, αναστατώνοντας τους κατοίκους με τα «πειραγμένα» αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες τους και μετατρέποντας την Περιμετρική σε γύρο του θανάτου.

Η ασυδοσία των συγκεκριμένων ατόμων έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο που δεν διστάζουν να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμη και κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ζωή όσο και των υπόλοιπων ανυποψίαστων οδηγών.

Τα ανατριχιαστικά βίντεο που παρουσιάσει η «Πελοπόννησος», έχουν τραβηχτεί κοντά στην έξοδο προς Εγλυκάδα, με τους μηχανόβιους να τρέχουν κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με ταχύτητα που φαίνεται να αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα την ώρα. Μάλιστα σε ένα από αυτά, φαίνεται ένας οδηγός να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να περνάει ατάραχος δίπλα από μια νταλίκα.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι που κατέγραψαν τις κούρσες θανάτου, η Αστυνομία, παρότι ειδοποιήθηκε, δεν μετέβη στο σημείο για έλεγχο.

Οι οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς η ηχορύπανση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες, μιλώντας στην εφημερίδα, δηλώνουν αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν τις περιουσίες τους, προκειμένου να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ