Βόλος: Σφοδρό τροχαίο στο κέντρο της πόλης έπειτα από κόντρες – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου. Στο ατύχημα, που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία έγιναν αγνώριστα από τις ζημιές, ενώ δύο ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο της πόλης.

Στο βίντεο, που παρουσίασε η εκπομπή LiveNews, φαίνονται όλα όσα έγιναν στα τελευταία μέτρα πριν από τη σφοδρή σύγκρουση. Φαίνονται ένα κόκκινο και ένα λευκό αυτοκίνητο να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κολλητά το ένα με το άλλο. Το κόκκινο όχημα φαίνεται να κλείνει τον δρόμο στο λευκό, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο άντρας που ήταν συνοδηγός στο κόκκινο αυτοκίνητο τονίζει στο Mega, ότι δεν επρόκειτο για κόντρα αλλά για ένα ατύχημα που σημειώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. «Δεν κάναμε κόντρα, ήταν από πίσω μας, μας κυνηγούσε».

Η ανάλυση της εικόνας οδήγησε τους ειδικούς σε ένα εκ διαμέτρου αντίθετο αποτέλεσμα. Διαπίστωσαν ότι τα δύο αυτοκίνητα έτρεχαν με 124 χιλιόμετρα την ώρα την στιγμή που αρχίζουν να καταγράφονται από την κάμερα ασφαλείας και μιλούν για μια κόντρα που φαίνεται να μην στήθηκε οργανωμένα. Το σημείο άλλωστε, στην κάθοδο της οδού Λαρίσης, δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Εξηγούν ότι μέσα από το βίντεο φαίνεται σαν να συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο και ο ένας να προσπαθούσε να αποδείξει στον άλλο ότι έχει γρηγορότερο αυτοκίνητο.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Τα πράγματα στο σημείο θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγα δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα περνούσε από το σημείο ένας ποδηλάτης που ευτυχώς είχε προλάβει να απομακρυνθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ