Πάτρα – Κατερινόπουλος: Άφησε αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Πού είναι το πατρικό ένστικτο;» – ΒΙΝΤΕΟ

Ως το «έγκλημα του αιώνα» όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε το έγκλημα της Πάτρας, όπου η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται μέχρι στιγμής για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών και ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες, ενώ επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα, από την οποία ζητούσε… σεντόνια, αναφέροντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο». «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους», πρόσθεσε.

Επίσης τόνισε πως η φερόμενη ως δράστης κατηγορείται ότι επιχείρησε 6 φορές να δολοφονήσει τη Τζωρτζίνα. «Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται “σκύλα” για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, σύμφωνα με κατάθεση, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Κατερινόπουλος: Άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη

Ο o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας,  Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφέρθηκε και στη «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί τους.

Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις». Μάλιστα, ο κ. Κατερινόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ