Πάτρα: Καταθέσεις – “φωτιά” από νοσηλευτές και γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Νοσηλευτές και γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων περνούν σταδιακά το κατώφλι της ανακρίτριας, προκειμένου να καταθέσουν για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, στις καταθέσεις τους εστιάζουν σε τρία σημεία: Στην απαθή στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα είχε αυτά τα επεισόδια, στο ότι τα επεισόδια αυτά σημειώνονταν μόνο όταν η μητέρα ήταν μαζί με το παιδί και στην προσπάθεια (που κράτησε περίπου 55 λεπτά) του αναισθησιολόγου του νοσοκομείου να κάνει ΚΑΡΠΑ και τελικά να καταφέρει να επαναφέρει την μικρή στη ζωή.

Μια νοσηλεύτρια θα πει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου βγήκε από το δωμάτιο, πήγε στον χώρο των νοσηλευτών και τους ανέφερε απλά ότι κάτι συμβαίνει. Δεν φώναζε, δεν ούρλιαζε, δεν έκανε σαν μια μάνα που χάνει το παιδί της.

Χαρακτηριστικά καταθέτει ο αναισθησιολόγος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1: “Έκανα το καθήκον μου, έκανα τη δουλειά μου, θεωρώ ότι έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου και της καριέρας μου”.

Μια άλλη νοσηλεύτρια θα καταθέσει ότι ενώ ο αναισθησιολόγος έκανε ΚΑΡΠΑ, έπειτα από περίπου 15 λεπτά, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κάλεσε να σταματήσει, λέγοντάς του πως το παιδί της έχει πεθάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ