Πάτρα: Καταγγελία για απάτη με εκτελωνισμό ασθενοφόρου – Έχουν πληρώσει 6.500 ευρώ – «Ο ιδιοκτήτης ζητά συνεχώς αναβολές»

Νέα καταγγελία για εκτελωνισμό οχήματος έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς θύματα απάτης φαίνεται πως έπεσαν στην Πάτρα εκπρόσωποι εταιρείας στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό απάτης κατήγγειλε χθες (25/5) εκπρόσωπος  της εταιρείας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέγοντας πως έχουν δοθεί 6.500 ευρώ για τον εκτελωνισμό ασθενοφόρου , ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του γραφείου από τον Μάρτιο κι επί 2 μήνες ζητά συνεχώς αναβολές προβάλλοντας κάθε φορά νέα δικαιολογία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καταγγέλλων μετέβη ο ίδιος στο γραφείο μαζί με άλλον εκπρόσωπο της εταιρείας και όπως τον πληροφόρησαν εργαζόμενοι «ο ιδιοκτήτης μετακομίζει κι έχει μαζέψει τα πάντα από το γραφείο του».

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη τους ενημέρωσε ότι «όλα τα χαρτιά θα είναι έτοιμα».

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε, «κρατούν μικρό καλάθι» και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ