Πάτρα: Καταδρομική επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο – Ομάδα αγνώστων πέταξε μπογιές

Επίθεση με μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας πραγματοποίησε ομάδα νεαρών λίγα λεπτά μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δράστες της συγκεκριμένης πράξης ήταν τέσσερις ή πέντε νεαροί οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά επί της λεωφόρου Γούρανη και εκσφενδόνισαν σακούλες με χρώμα σε διάφορα σημεία της μπροστινής πλευράς του Μεγάρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news, οι νεαροί κινήθηκαν με ταχύτητα και μόλις ολοκλήρωσαν την επίθεση διέφυγαν από την οδό Μαιζώνος με κατεύθυνση προς την οδό Παπαφλέσσα, έχοντας προηγουμένως ρίξει χρώματα σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της πρόσοψης του κτιρίου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του tempo24.news.

Πολίτης που περνούσε τυχαία από το σημείο ειδοποίησε την Αστυνομία και άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης έκαναν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν δύο προσαγωγές. Πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν πως η επίθεση σχεδιάστηκε και έγινε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο βίντεο του tempo24.news, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, διακρίνονται αστυνομικοί που ερευνούν το χώρο με φακούς συλλέγοντας στοιχεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ