Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης “δείχνει” τη Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη πίσω από δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που είχαν γίνει σε τηλεοπτική εκπομπή το προηγούμενο διάστημα και που έβαζαν στο «κάδρο» των υπόπτων τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών. 

Τα δύο περιστατικά συνέβησαν στις 15 και 25 Μαρτίου του 2022, όταν μία μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή και με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη επιβεβαιώνει με βεβαιότητα πως η φωνή αυτή είναι είναι της 33χρονης κατηγορούμενης. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα, όπως η συμπεριφορά που είχε απέναντι στα παιδιά, και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ