Πάτρα: Η καταγγελία της δημοσιογράφου, Άννας Κανδύλη, για τη σύλληψη του ανιψιού της – «Γιατί έχει μώλωπες από τον λαιμό και κάτω;»

Σε μια προσωπική καταγγελία για ένα περιστατικό που συνέβη στον ανιψιό της στην Πάτρα, προχώρησε η δημοσιογράφος, Άννα Κανδύλη.

Όπως είπε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», προχθές το βράδυ έγινε μια επίθεση σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και την επόμενη ημέρα κατά την αναζήτηση των δραστών έλεγξαν και τον ανιψιό της που ήταν με δύο φίλους του στα σκαλάκια.

Η Άννα Κανδύλη είπε ότι ο 20χρονος ανιψιός της οδηγήθηκε στο ΑΤ Πάτρας καθώς δεν είχε μαζί του την ταυτότητα, ενώ θέτει ερωτήματα γιατί το παιδί είναι γεμάτο μώλωπες από τον λαιμό και κάτω.

«Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα προηγουμένως, και αναφέραμε δυο περιστατικά όπου η αστυνομία έδρασε εγκαίρως, θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχθές στην Πάτρα. Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά τη νύχτα. Λήγει αυτό το περιστατικό. Κάποια ώρα αργότερα βγαίνει περιπολία και αρχίζει να ψάχνει να βρούνε κάποιο συμμετέχοντα στα επεισόδια», περιγράφει η Άννα Κανδύλη.

«Εκεί στα σκαλάκια, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο ανιψιός μου, 20 χρονών, είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πώς έχει μεγαλώσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ζητούν ταυτότητες, ο ανιψιός μου δεν έχει ταυτότητα, του λένε να πάει στο τμήμα, τους ρωτάει γιατί αφού δεν έκανε κάτι», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του MEGA.

«Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται μια δικογραφία γιατί τον συνδέουν με το περιστατικό που είχε γίνει. Δε θα μπω σε αυτό, θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω γιατί  αυτό το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες. Αυτό θέλω να ρωτήσω μόνο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Άννα Κανδύλη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ