Πάτρα: Η ημέρα που έπαθε ανακοπή η Τζωρτζίνα στο “μικροσκόπιο” – Τι θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές

Λίστα με 20 πρόσωπα -νοσηλευτές και γιατρούς- που αναμένεται να καταθέσουν για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, φέρεται να έχει καταρτίσει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και να έχει στείλει στις αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα.

Μία τέτοια εξέλιξη, ενδέχεται να “οδηγήσει” κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαχειριστεί τον μεγάλο αριθμό των προσώπων που θα καταθέσουν για την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, τρεις γιατροί και δύο νοσηλευτές πρόκειται να καταθέσουν για τα όσα συνέβησαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, την Κυριακή 11 Απριλίου.

Πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, αναφέρουν ότι “σωτήριο” για το παιδί εκείνη την ημέρα, ήταν το γεγονός ότι η νοσηλεύτρια βρισκόταν κοντά και όχι σε κάποιον άλλον θάλαμο. Όταν η μητέρα πάτησε το κουμπί, η νοσοκόμα κατευθύνθηκε στο δωμάτιο, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για κάτι απλό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, η μητέρα φέρεται να πήγε στη συνέχεια στον θάλαμο των γιατρών, αναφέροντας ότι χτυπάει το μηχάνημα και “πρέπει να έρθετε, χωρίς να σημάνει συναγερμό”. Στο μεταξύ, η νοσοκόμα είχε δει το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές. Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, οι τρεις γιατροί και οι δύο νοσηλευτές, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, αναμένεται να επιβεβαιώσουν τη σειρά των γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, της μικρής αδελφούλας της. Η εισαγωγή του παιδιού έγινε έπειτα από αναφορές της μητέρας του για σπασμούς, ωστόσο, ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που της έγιναν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Επισημαίνουν, επίσης, ότι δεν διαπιστώθηκε το παιδί να πάσχει από βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, τα οποία επικαλέστηκε η μητέρα σε τηλεοπτική εμφάνισή της. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, εκείνη την ημέρα φέρεται να είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, για το διαζύγιο των γονέων των κοριτσιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ