Πάτρα: Έφοδος της αστυνομίας σε καρναβαλικό κορονοπάρτι με 100 άτομα

Δεκάδες άτομα διασκέδαζαν σε κορονοπάρτι που διοργανώθηκε στην περιοχή του Μιντιλογλίου στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο της πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν για τη διεξαγωγή πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φθάνοντας στην περιοχή διαπίστωσαν πως το πάρτι είχε …φουντώσει, με τη συμμετοχή 98 ατόμων που ήθελαν να γιορτάσουν το Καρναβάλι.

Το πάρτι τελικά έληξε άδοξα , ενώ όσοι συμμετείχαν το πλήρωσαν ακριβά. Συνολικά επιδόθηκαν σε 93 άτομα πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ στα πέντε άτομα που συνελήφθησαν ως ιδιοκτήτες του σπιτιού και διοργανωτές από 5000 ευρώ και 3000 ευρώ.

Ξέφρενο πάρτι και το περασμένο Σάββατο

Αποκριάτικο πάρτι, εν μέσω lockdown, είχε γίνει και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Περιβόλας. Τη στιγμή που η Αχαΐα βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο», περίπου 200 άτομα διασκέδασαν, με άφθονο αλκοόλ, χορεύοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Αντί για μάσκες προστασίας, φόρεσαν αποκριάτικες μάσκες. Μάλιστα κάποιοι από τους συμμετέχοντες, απτόητοι, ανέβασαν στόρι και φωτογραφίες στο Ιnstagram.

Πηγή πληροφοριών: alphapatras.gr/ tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ