Πάτρα: Χειροπέδες σε μητέρα, πατέρα και γιο για την αρπαγή της 16χρονης – Στο νοσοκομείο η ανήλικη

Τρία άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την αρπαγή της 16χρονης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν πατέρα, μητέρα και γιο για την υπόθεση, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όπως κατήγγειλε η μητέρα της 16χρονης, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν τη διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν στο δικό τους σπίτι.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Πάτρας, τους δύο εκ των τριών κατηγορούμενων, ενώ έπειτα από λίγη ώρα προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Ασφάλεια και συνελήφθη ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ο γιος των δύο πρώτων συλληφθέντων.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Το θέμα είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος» τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύοντας τις εκκλήσεις και την αγωνία της μητέρας της 16χρονης Γεωργίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον 25χρονο σύντροφό της, τον οποίον όμως αρνείται να εγκαταλείψει για λόγους που κανείς δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει.

Πρόκειται για την κοπέλα που είχε νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών (Δαφνί) κι από εκεί «απήχθη» από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ