Εφιάλτης στην Πάτρα: Απήγαγε και ξυλοκόπησε 16χρονη δημοσίως – Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της

Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της 16χρονης Γεωργίας στην Πάτρα, η οποία έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον 25χρονο σύντροφό της, τον οποίο όμως αρνείται να εγκαταλείψει, προφανώς γιατί φοβάται.

Η κα Χριστίνα Τσαμπρού εκφράζει την αγωνία και τον προβληματισμό της για την κατάσταση της κόρης της.

Πρόκειται για το κορίτσι που είχε νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών (Δαφνί) κι από εκεί «απήχθη» από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη.

Πάτρα- κακοποίηση 16χρονης

Η κοπέλα, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα! Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη καν.

Η μητέρα είπε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr, πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

Πάτρα- κακοποίηση 16χρονης

Η Χριστίνα Τσαμπρού περιέγραψε τι βιώνει η οικογένειά της: «Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία.. Μια φορά πήγαν οι γιοι μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου…!».

Η ανήλικη αντιμετωπίζει, ούτως ή άλλως, ψυχιατρικά προβλήματα, έχει τάσεις φυγής, όμως σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν κακοποιείται, αναζητά την μητέρα της, κάτι που φαίνεται και από τα μηνύματα που της έχει αποστείλει, μέσω διαδικτύου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ