Πάτρα: “Αν την φυλακίσουν θα νοικιάσω σπίτι δίπλα της” – Όσα έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης για την Ρούλα Πισπιρίγκου στον Απόστολο Λύτρα

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εκφράσει συγκεκριμένη θέση για το ποια θα ήταν η στάση του στο ενδεχόμενο που η Ρούλα Πισπισίγκου προφυλακιζόταν, όπως αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Η εφημερίδα “Πελοπόννησος” φέρνει στο φως ένα νέο περιστατικό που έγινε λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη της 33χρονης μάνας για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, με πρωταγωνιστές τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ήταν Καθαρά Δευτέρα, όταν ο τότε δικηγόρος του ζευγαριού Απόστολος Λύτρας, πήγε στην Πάτρα για να ενημερωθεί από τους γονείς για την «τριπλή» υπόθεση θανάτου των κοριτσιών τους και να τους συμβουλεύσει νομικά.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, ο δικηγόρος από τότε τους ενημέρωσε και για το σενάριο προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν όχι στον Κορυδαλλό, στη Θήβα. Αίσθηση προκαλεί η αντίδραση που είχε τότε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Τι λες, που θα βάλουν φυλακή τη γυναίκα μου; Σου το λέω, πως αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές και δεν θα την αφήσω μόνη της, χωρίς να έχει κάνει κακό στα παιδιά μου. Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε, ήταν έτοιμος να μιλήσει με τον εργοδότη του, ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου η επιχείρηση διαθέτει παράρτημα κι έτσι θα μπορούσε να μη χάσει τη δουλειά του φεύγοντας από την Πάτρα.

Η εξέλιξη, με την απαγγελία κατηγορίας στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την προφυλάκισή της, άλλαξε την στάση του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος πλέον υπερασπίζεται την κατηγορία και δηλώνει πως δεν θέλει ούτε να τη συναντήσει αλλά ούτε καν να μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί της.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ