Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: “Να σαπίσει στη φυλακή” – Η οργή του εκπαιδευτή του πιλότου

Οργισμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι ο πρώην εκπαιδευτής του. Ο Σωτήρης Παπανικόλας όταν δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν, είχε βρεθεί στην επικαιρότητα καθώς η ιστορία που αφηγήθηκε ο πιλότος για δήθεν διάρρηξη στο σπίτι τους ήταν παρόμοια με αυτή που έζησε στην πραγματικότητα πριν από χρόνια ο ίδιος.

Εκτός από το άγριο έγκλημα, αυτό που εξόργισε τον εκπαιδευτή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν το γεγονός ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος «αντέγραψε» την ιστορία της διάρρηξης σε βάρος του το 2018 για να γλιτώσει.

Όσα υποστήριξε ο εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Είναι άκαρδος. Είναι ντροπή αυτό που έκανε. Θα πρέπει να ντρέπεται που έκλεψε την περιπέτειά μου. Νιώθω πληγωμένος και προσβεβλημένος γι’ αυτό που έκανε για να δικαιολογήσει το έγκλημά του» λέει ο Σωτήρης Παπανικόλας στην Daily Mail τονίζοντας: «Θα πρέπει να καταδικαστεί γι’ αυτό που έκανε και θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή».

«Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για τη “διάρρηξη” στο σπίτι του αμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες και αυτό με έκανε ύποπτο» προσθέτει ο 74χρονος πρώην εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Με σοκάρει ακόμα ότι μπόρεσε να σκοτώσει με τον τρόπο αυτό τη σύζυγό του και το σκυλί τους και ήταν τόσο ψύχραιμος ώστε να χρησιμοποιήσει την ιστορία μου για να συντηρήσει ένα ψέμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» καταλήγει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ