Πάτρα: Αίτημα για επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέες εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα σχετικά με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι ήδη προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, πρόκειται να καταθέσει αίτημα ώστε να επανεξεταστεί το δείγμα αίματος του παιδιού σε άλλο τοξικολογικό εργαστήριο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή LiveNews στο Mega, το αίτημα θα υποβληθεί επίσημα από την υπεράσπιση της 33χρονης. Θα ζητείται, μετά το εργαστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να γίνει επανεξέταση του δείγματος αίματος του παιδιού και σε τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων. Και αυτό, προκειμένου να ελεγχθεί, εάν όντως είχε χορηγηθεί κεταμίνη στην 9χρονη και σε τι ποσότητα.

Όπως αναφέρθηκε, το τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων είναι ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της χώρας. Την είδηση επιβεβαίωσε και το εν λόγω εργαστήριο, ύστερα από επικοινωνία της εκπομπής.

Σημειώνεται πως το κόστος της εξέτασης, που φέρεται να είναι μεγάλο, αναμένεται να καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσει το “πράσινο φως” η ανακρίτρια προκειμένου να υπάρξει αυτή η εξέλιξη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ