Πατήσια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον 16χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι κατά του 16χρονου στα Πατήσια, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο ανήλικος μαχαιρώθηκε από έναν 15χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας, όπου έγινε η φονική συμπλοκή στη Νέα Ιωνία, με θύμα έναν 39χρονο υδραυλικό.

Νέα Ιωνία: Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια ο ιδιοκτήτης της καφετέριας

Στις εικόνες που μετέδωσε το mega, διακρίνεται ο 16χρονος με μπλε ρούχα να τρέχει να γλιτώσει από τους δράστες, μαζί με έναν συγγενή του. Λίγο αργότερα εμφανίζεται να τρέχει από πίσω του ο 15χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος στη συνέχεια μαχαίρωσε το θύμα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε σε φίλους του ότι μαχαίρωσε τον 16χρονο με μία πεταλούδα. Ομοεθνείς του λένε ότι φοβούνται αντεκδικητικές ενέργειες από άλλους νεαρούς αραβικής καταγωγής.

Πατήσια: «Βοήθεια, δεν θέλω να πεθάνω» – Συγκλονίζουν τα λόγια του 16χρονου που τον μαχαίρωσαν

Ο πατέρας του 16χρονου θύματος της επίθεσης κάλεσε ομάδα Αλβανών ποινικών στην καφετέριά του στη Νέα Ιωνία, το επόμενο βράδυ, προκειμένου να βρουν τους δράστες της επίθεσης στον γιο του. Εκεί έγινε η συμπλοκή με τους πυροβολισμούς, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου υδραυλικού.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα παραδόθηκε ένα βίντεο από τη συμπλοκή στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία και η ελληνική αστυνομία ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις κατά των εμπλεκομένων στο επεισόδιο.

Πατήσια: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος που έπεσε θύμα άγριας ληστείας – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ