Πατέρας Καρολάιν κατά Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά είναι νυφίτσα

Με «παιδόφιλο» συγκρίνει ο πατέρας της Καρολάιν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή του για τη δολοφονία της συζύγου του μπροστά στα μάτια της μικρής κορούλας τους, στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Γλυκά Νερά: Αρχίζει η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Συντετριμμένος, ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς μιλάει στην Daily Mail για τον δολοφόνο της κόρης του, τον οποίο χαρακτηρίζει ως μία «θρασύδειλη νυφίτσα» και λέει τι θα πει στην εγγονή του, την Λυδία, για τους γονείς της.

Στον 35χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έχει επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν. Μιλώντας για το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ο πατέρας της Καρολάιν τονίζει: «Είναι απολύτως απεχθές που ο δολοφόνος της κόρης μου προσπαθεί να μειώσει την ποινή φυλάκισής του λόγω της ‘καλής συμπεριφοράς’ του. Το έγκλημα που διέπραξε ο δολοφόνος, αυτό της γυναικοκτονίας, είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που πρέπει να αξίζει ιδιαίτερα αυστηρή τιμωρία. Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι χαμηλότεροι από τους χαμηλούς και κατατάσσονται μαζί με τους παιδόφιλους».

Γλυκά Νερά: Τα δύο σενάρια για το νέο επίθετο της Λυδίας – «Ο νόμος στην Ελλάδα είναι σαφής» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Γλυκά Νερά

«Νομίζω ότι θα είναι μια θλιβερή μέρα για τις γυναίκες όταν ο δολοφόνος μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας που κοιμόταν με το παιδί της θα εκτίσει λιγότερο από την πλήρη ποινή φυλάκισής του», προσθέτει ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος διαμένει στην Αλόννησο. Μιλάει και για την μητέρα του συζυγοκτόνου, σημειώνοντας πως «εξακολουθεί να πιστεύει στην αθωότητα του γιου της και προσπαθεί να δείξει την αγαπημένη μου κόρη σε κακό φως, κάτι που δεν θα ανεχτώ».

Γλυκά Νερά: «Η Λυδία δεν έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα» τονίζει ο πατέρας της Καρολάιν – ΒΙΝΤΕΟ

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στη Λυδία για τους γονείς της, ο πατέρας της Καρολάιν είπε: «Πώς θα τον συστήσω; Αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως, σκότωσε τη μητέρα σου και γι’ αυτό δεν τον βλέπεις πολύ. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια θρασύδειλη νυφίτσα. Η μαμά σου ήταν επαγγελματίας kick boxer και έπρεπε να περιμένει μέχρι να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί. Δεν είναι το είδος του άνδρα που ένα κοριτσάκι θα ήταν περήφανο να αποκαλέσει πατέρα. Καμία σχέση με την μητέρα της, που περπατούσε χέρι-χέρι μαζί μου στο χωριό και όταν συναντούσε έναν συμμαθητή της κοιτούσε τον ψηλό άντρα δίπλα της και έλεγε στη φίλη της ‘γεια, αυτός είναι ο μπαμπάς μου’. Αυτό με έκανε πάντα να φουσκώνω από περηφάνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ