Πάρος: Σοκαριστική μαρτυρία για την κακοποίηση της 20χρονης – “Την είχε κάνει μαύρη στο ξύλο”

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για την υπόθεση της 20χρονης από την Πάρο, που κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατριός της.

Ένας άνθρωπος που λέει ότι είχε δει με τα μάτια του την κακοποίηση που είχε δεχτεί η 20χρονη από τον πατριό της, μίλησε στην εκπομπή «Τlive».

«Είχαμε δει πράγματα στο νησί. Πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα σκηνικό. Ακούγαμε φωνές, και τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε έναν πατέρα να φωνάζει, να γκαρίζει και να απειλεί την 20χρονη με καραμπίνα στο χέρι. H Νεκταρία έτρεχε στο χωριό μέσα στον πανικό και η μητέρα της την κυνηγούσε. Ο αδερφός της Νεκταρίας φώναζε βοήθεια και προσπαθούσε να συγκρατήσει τον πατριό» ανέφερε ο μάρτυρας.

«Δεν έχω δει άνθρωπο να έχει φάει τόσο ξύλο. Σοκαρίστηκα. Ο πατριός την είχε κάνει μαύρη στο ξύλο και απειλούσε με την καραμπίνα όποιον πήγαινε να βοηθήσει. Προσπαθούσε με το ζόρι να κρατήσει την 20χρονη μέσα στο σπίτι, αλλά εκείνη ξέφυγε. Η κοπέλα είχε πάθει κρίσεις πανικού» συμπλήρωσε.

Για το αν ο κόσμος γνώριζε για την κακοποίηση της Νεκταρίας, ο μάρτυρας τόνισε ότι «όπως σε κάθε κλειστή κοινωνία, ξέρουν οι άνθρωποι τι γίνεται. Μπορεί να μην γνωρίζουν 100%, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και εγώ είχα πετύχει την Νεκταρία με τον πατριό της να κυκλοφορούν μαζί τα ξημερώματα. Μπορεί να μην δίναμε σημασία, αλλά φαινόταν ότι υπήρχε ζήλια από τη μεριά του πατριού».

Πάρος: Τι είπε ο μάρτυρας για την εγκυμοσύνη της 20χρονης

«Είχε ακουστεί στο νησί ότι είναι έγκυος η Νεκταρία. Δεν ξέραμε από ποιον, αλλά υπήρχαν υποψίες. Τώρα που βγήκε και μίλησε η Νεκταρία, στο χωριό ακούγονται οι φράσεις “εε δεν τα ξέραμε;” και “δεν τα ακούγαμε;”» ανέφερε ο μάρτυρας για την εγκυμοσύνη της 20χρονης.

«Ο πατριός ήταν παραβατικός. Το ξέρουμε όλοι. Υπάρχουν ξένα ΜΜΕ που ενημερώνουν στους τουρίστες, όταν επισκεφτούν το χωριό να προσέχουν γιατί αυτός ο άνθρωπος κλέβει τη βενζίνη από τα τουριστικά οχήματα» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ