Πάρος: Η Νάουσα παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και 16 ώρες

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η διακοπή ρεύματος που έγινε χθες στην Πάρο. Ο οικισμός παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και 16 περίπου ώρες σύμφωνα με τον ιστότοπο parianostypos.gr.

Η νύχτα στην κοσμοπολίτικη Νάουσα που ήταν κατάμεστη από κόσμο εξελίχθηκε… «ρομαντικά» καθώς οι περισσότεροι με κεριά, φακούς ή φως από τα κινητά τους αντιμετώπισαν την αναπάντεχη κατάσταση με στωικότητα, σήμερα το πρωί τα πρώτα προβλήματα από την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος έγιναν εμφανή.

Το πρωί ωστόσο της Κυριακής 3/7 το ρεύμα αποκαταστάθηκε σε ορισμένες περιοχές για λίγο, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της Νάουσας εξακολουθούσε να μην τροφοδοτείται με ρεύμα. Αιτία του προβλήματος είναι εκτεταμένη βλάβη σε υπογειοποιημένο καλώδιο το οποίο δεν μπόρεσε να αντέξει το φόρτο της ζήτησης για ρεύμα.

Τεχνικά κλιμάκια εργάζονται όλες αυτές τις ώρες για να επιλύσουν το πρόβλημα και να επανέλθει το ρεύμα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημία είναι μεγάλη και οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπάρχουσες υποδομές δύσκολα μπορούν να αντέξουν την τεράστια ζήτηση για ρεύμα στην περιοχή της Νάουσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ