Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου “λιώνει” για τον Στάθη Σχίζα – “Θέλω να είναι ο νικητής του Survivor”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα, στην Βίκυ Δέτσικα και την εκπομπή Οpen Weekend. Τον περιέγραψε ως τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει.

«Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Επειδή είναι πολύ εσωστρεφής και δεν μιλά πολύ για τον εαυτό του, δεν λέει πράγματα που έχει κάνει και που έχει περάσει. Και σε αυτό το επεισόδιο που μίλησε για αυτά που έχει περάσει, φαντάσου έπρεπε να φτάσει λίγο πριν από τον ημιτελικό για να τα πει», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τον Στάθη τον γνώριζα πολλά χρόνια, τον γνώρισα από μια κοινή μας φίλη και από την αρχή μου άρεσε. Μετά ήμασταν και οι δυο σε μια άλλη κατάσταση, εγώ παντρεύτηκα, εκείνος είχε μια άλλη σχέση. Αλλά η ζωή τα έφερε έτσι που οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν. Ο Στάθης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από πριν αλλά επειδή ήμουν σε άλλη κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Στην πορεία όμως επειδή με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ. Είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο» πρόσθεσε.

«Τα παιδιά που έχουν βγει από το παιχνίδι μου λένε ότι τους μίλαγε συνέχεια για μένα. Με συγκινεί αυτό. Εννοείται ότι θέλω να είναι ο νικητής του φετινού Survivor. Θα τον δω από κοντά στον ημιτελικό. Πιστεύω ότι μπορεί και να κλάψω λίγο μόλις τον δω» περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ