Παραμένει στην εντατική η 20χρονη που υπέστη ανακοπή σε ασανσέρ

Xωρίς καμία αλλαγή στην κατάσταση της υγείας της, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, η 20χρονη κοπέλα που εντοπίστηκε την Πέμπτη χωρίς τις αισθήσεις σε ανελκυστήρα ξενοδοχείου, στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι, που πραγματοποιούσε την πρακτική της ως φοιτήτρια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, φέρεται να έμεινε εγκλωβισμένη στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Στην 20χρονη, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της περιοχής μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ από τα Χανιά. Στη συνέχεια οι διασώστες καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατάφεραν να την επαναφέρουν και να την κρατήσουν στη ζωή σε όλη τη διάρκεια της διακομιδής της στο Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί άμεσα εισήχθη στην εντατική όπου παραμένει διασωληνωμένη.

Όπως είπε την Παρασκευή, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Μηνάς Βουλγαρίδης, που χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη την κατάσταση της υγείας της, η κοπέλα έφερε μώλωπες στο σώμα της, γεγονός το οποίο θα διερευνηθεί.

Το περιστατικού έχει επίσης επιληφθεί και η υπηρεσία της Επιθεώρησης Εργασίας, που διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε το περιστατικό και τα αίτια που το προκάλεσαν.Πηγή:Cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ