Πάνος Σόμπολος: Κάποια στιγμή μπορεί να “σπάσει” η Ρούλα Πισπιρίγκου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ο Πάνος Σόμπολος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, σημειώνοντας ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή του.

“Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση. Κατηγορείται μέχρι στιγμής για την Τζωρτζίνα. Η έρευνα θα συνεχιστεί και για τα άλλα δύο παιδιά. Θα δούμε αν αυτή η μάνα, σε εισαγωγικά μάνα, θα ομολογήσει. Οι Αρχές θα βρουν από πού προμηθεύτηκε το φάρμακο και πώς το χορήγησε” περιέγραψε.

“Θα εξεταστεί και αν υπάρχουν συνεργοί. Από τους πρώτους θα κληθεί ο σύζυγος για να διαπιστωθεί αν είχε καταλάβει κάτι, αν είχε γνώση, και φυσικά η αδελφή και άλλα συγγενικά πρόσωπα για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Θα συζητηθεί αυτή η υπόθεση σε όλον τον κόσμο και θα απασχολήσει τους ειδικούς επιστήμονες” πρόσθεσε.

“Οι δράστες κατά κανόνα το αρνούνται στην αρχή όταν συλλαμβάνονται για κάποιο έγκλημα” σχολίασε ο Πάνος Σόμπολος.

“Λίγες φορές ομολογεί αμέσως ο δράστης. Εδώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή μπορεί να “σπάσει” η κατηγορούμενη και να ομολογήσει τι ακριβώς έχει γίνει με την Τζωρτζίνα αλλά και με τα άλλα δύο παιδιά που συνεχίζεται η έρευνα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να λάμψει η αλήθεια” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ