Ελεονώρα Μελέτη: Ανάρτηση κόλαφος για την Ρούλα Πισπιρίγκου – “Δεν το χωράει ο νους”

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην Πάτρα με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Η Τζωρτζίνα ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη και ήταν αυτή που έδειξε τον δρόμο στις Αρχές. Η Ελεονώρα Μελέτη, όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως μητέρα ενός κοριτσιού, έστειλε το δικό της μήνυμα για την υπόθεση.

Η παρουσιάστρια του Mega, με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζει πως “καμία ποινή δεν θα φέρει δικαίωση”.

“Έβλεπα ειδήσεις: «Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της». Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη «μητέρα», η λέξη «κόρη» και η λέξη «δολοφονία». Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα.

Μια «νεκρή» από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει.

Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη” έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η άτυχη 9χρονη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κατέληξε κατόπιν σκόπιμης χορήγησης της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη και η οποία της προκάλεσε ανακοπή εντός 30 λεπτών, ενώ στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα μόνο η κατηγορούμενη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ