Πανελλήνιες 2023 – Ηλεία: Δίδυμη επιτυχία στην Γαστούνη – Τα αδέλφια που κέρδισαν το στοίχημα των εξετάσεων

Δίδυμα αδέλφια, ο Πέτρος και ο Χαράλαμπος Κοτσέτας, από το Γενικό Λύκειο Γαστούνης στην Ηλεία, πέτυχαν τους στόχους τους και κατάφεραν να «πιάσουν» τις βαθμολογίες που ήθελαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κοτσέτας με 18.680 μόρια και ο Χαράλαμπος Κοτσέτας με 17.480 μόρια έχουν επιλέξει επιστήμες Υγείας και πλέον «ανοίγουν τα φτερά τους» για την επόμενη διαδρομή.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι στην εφημερίδα «Πατρίς» και την ιστοσελίδα, patrisnews.com μετά την επιτυχία τους είναι ικανοποιημένοι και ευτυχείς που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και ευχαρίστησαν όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους σε αυτήν την προσπάθεια και κυρίως τους γονείς τους.

 

Πέτρος Κοτσέτας, 18.680 μόρια

«Κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου»

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένος διότι κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές του σχολείου μου όσο και τους καθηγητές που μου έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και τους γονείς μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες και πάντα επιτυχίες».

Χαράλαμπος Κοτσέτας, 17480 μόρια

«Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους γονείς μου»

«Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, του σχολείου και των ιδιαίτερων καθώς επίσης και τους γονείς μου που ήταν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ