Παναγιώτης Τζένος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του στην Πάτρα

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Παναγιώτης Τζένος: Το «αντίο» του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος»

Πολύ δύσκολες οι ώρες για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για την σύζυγό του Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά και τον γιο τους, Γιάννη.

Ο Παναγιώτης Τζένος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με την σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης. H ταφή του έγινε στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Παναγιώτης Τζένος: Συντετριμμένος ο Αλέξης Κούγιας – «Μαύρη η σημερινή μέρα, έχασα τον αδελφό μου»

κηδεία Τζένου

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Πέθανε ο δημοσιογράφος και γενικός διευθυντής του ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος

κηδεία Τζένου

Στην κηδεία παραβρέθηκαν πολιτικοί ,επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ, συγγενείς και φίλοι. Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, η Υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής, Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄ Πειραιώς, Γιάννης Μελάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κ.α.

κηδεία Τζένου

κηδεία Τζένου

Στεφάνι έστειλαν μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. του Ο.Σ.Φ.Π.

κηδεία Τζένου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ