Παλαιό Φάληρο: Στις φυλακές ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό της μαφιόζικης δολοφονίας του 60χρονου – Τα σενάρια που εξετάζονται

Στον χώρο των φυλακών αναζητούν τον άνθρωπο που πιθανότατα έδωσε την εντολή για την δολοφονία του 60χρονου από την Αλβανία στο Παλαιό Φάληρο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης ήταν, όπως χαρακτηριστικά λένε, «γερός παίκτης» στη διακίνηση ναρκωτικών και είχε δημιουργήσει αντιπαλότητες το χρονικό διάστημα που ήταν και ο ίδιος έγκλειστος στις φυλακές, αφού είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για ναρκωτικά και καπνικά προϊόντα.

Τελευταία φορά που είχε συλληφθεί ο 60χρονος ήταν μέσα στο 2023 και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πώς έγινε η δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο

Ο 60χρονος σεσημασμένος είχε μόλις φτάσει έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο. Κατέβηκε από την μηχανή του και τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, τον πλησίασε ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος τον πυροβόλησε τρεις φορές με ένα 9άρι πιστόλι. Ωστόσο, μόνο μια σφαίρα ήταν αυτή που τον πέτυχε στο στήθος και προκάλεσε τελικά τον θάνατό του. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό εσπευσμένα ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, καθώς τους προβληματίζει το γεγονός πως σε μια τέτοια περίπτωση, όπως συνήθως συμβαίνει,  ο δολοφόνος θα είχε αδειάσει ολόκληρη την γεμιστήρα, «γαζώνοντας» στην κυριολεξία το θύμα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ως εκ τούτου, εξετάζουν να μην πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο, αλλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δράστη κάποιον με τον οποίο ο 60χρονος είχε αντιπαλότητα.

Το Ανθρωποκτονιών που ερευνά την υπόθεση, συλλέγει στοιχεία προσπαθώντας να φτάσει στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας στο Παλαιό Φάληρο. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητά βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον δολοφόνο και να χαρτογραφήσει το δρομολόγιό του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης φέρεται πως μετέβη στο σημείο πεζός και με τον ίδιο τρόπο έφυγε. Αυτό που εξετάζεται ωστόσο είναι να χρησιμοποίησε κάποιο όχημα διαφυγής στη συνέχεια. Συγκεκριμένα, απέναντι από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 60χρονος υπάρχει ένα παρκάκι, συνεπώς οι αρχές θεωρούν πολύ πιθανόν είτε κάποιος συνεργός του να τον περίμενε εκεί, είτε ο ίδιος να είχε αφήσει μία μηχανή ή ένα αυτοκίνητο για να διαφύγει μετά την εκτέλεση.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ