Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για επίθεση σε γυναίκα – Κοινά χαρακτηριστικά του δράστη με τον «βιαστή με το τατουάζ»

Νέα μαρτυρία γυναίκας που καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα, ο δράστης μοιάζει με τον «βιαστή με το τατουάζ».

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή με το τατουάζ» που έχει σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο, έρχεται στο φως μια νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού στην ίδια περιοχή.

Η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, κατήγγειλε ότι πριν από μερικούς μήνες δέχθηκε επίθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά. Όπως είπε, βρισκόταν με την κόρη της, ενός έτους, στην Εκκλησία της Αγίας Κυριακής και στα σκαλιά του Ιερού Ναού ήταν ένας άνδρας που ζητούσε ελεημοσύνη.

Ωστόσο, η “περίεργη” συμπεριφορά του άνδρα την τρόμαξε. Πήρε το παιδί, έτρεξε προς το αυτοκίνητό της, μπήκε μέσα και αμέσως κλείδωσε. Ο άνδρας προσπαθούσε με μανία να ανοίξει την πόρτα, χτυπώντας την.

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της και την ψυχραιμία της κατάφερε να βάλει μπροστά τη μηχανή και να φύγει. Η γυναίκα είχε καταγγείλει το περιστατικό και στην Αστυνομία.

Η περιγραφή για τα χαρακτηριστικά του άνδρα μοιάζει με εκείνες που έχουν δώσει οι άλλες δύο γυναίκες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ