Παλαιό Φάληρο: 34χρονη κατήγγειλε βιασμό ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου

Μια 34χρονη κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα βιασμού, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 23 Οκτωβρίου, ενώ περίμενε το λεωφορείο σε στάση επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ενώ βρισκόταν στη στάση γύρω στις 4 τα ξημερώματα προκειμένου να πάει στη δουλειά της, την πλησίασε άγνωστος, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, όπου την βίασε.

Η γυναίκα, μόλις απομακρύνθηκε ο δράστης, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της και περιγράφοντας τον άνδρα, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ότι ήταν ψηλός. Σημειώνεται, ότι στις φωτογραφίες ατόμων που της έδειξαν αστυνομικοί η 34χρονη δεν αναγνώρισε κάποιον.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο άγνωστος άνδρας με την απειλή μαχαιριού την προειδοποίησε ότι αν πάει στην Αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό θα την σκοτώσει.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ αναμένεται να την εξετάσει ιατροδικαστής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ