Παλαιό Φάληρο: Ανήλικη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα στο τραμ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο Παλαιό Φάληρο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το MEGA, το  φρικτό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα σε βαγόνι του τραμ, όταν αλλοδαπός άνδρας παρενόχλησε και επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα κορίτσι 16 ετών. Μάλιστα η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών, χωρίς κανείς να αντιδράσει.

Άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν την κατεβάζει κάτω αυτός και της έπιασε τα οπίσθια» ανέφερε η μητέρα της 16χρονης. «Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές» πρόσθεσε.

Το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Απέναντι της κάθισε αυτός ο άνδρας, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, αυτός σηκώθηκε και κάθισε δίπλα της. Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, μιλώντας στο MEGA με την συγκατάθεση της μητέρας της.

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές όμως κανένας συνεπιβάτης δεν την βοήθησε και εκεί βρήκε το κουράγιο μόνη της να καλέσει την αστυνομία. «Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή και είπε: “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός”» σχολίασε η μητέρα της 16χρονης.

Εάν η 16χρονη δεν έβρισκε το κουράγιο να αντισταθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. «Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία» ανέφερε το 16χρονο κορίτσι.

Τελικά η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Το 16χρονο κορίτσι μετά από αυτήν την οδυνηρή εμπειρία έχει υποστεί σοκ και πιθανόν να χρειαστεί να επισκεφτεί παιδοψυχολόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ