Πετράλωνα: Φιλοξενήθηκε στο Άγιο Όρος ο 17χρονος μετά την καταγγελία

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση σοκ του βιασμού ανηλίκων στα Πετράλωνα, που πρώτο αποκάλυψε το enikos.gr.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, καθοριστικός είναι ο ρόλος του συγγραφέα στον οποίο απευθύνθηκε το αγόρι, που σήμερα είναι 17 ετών. Σε αυτόν φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατέρα του.

Πληροφορίες που μετέδωσε το mega, αναφέρουν ότι, από το 2017 που έγινε η μήνυση, ο συγγραφέας με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας αποφάσισαν να φιλοξενηθεί το αγόρι στο Άγιο Όρος.

Εκεί, ο νεαρός φοίτησε στην Αθωνιάδα Σχολή και όσοι τον γνώρισαν έκαναν λόγο για ένα πολύ ευγενικό παιδί και καλό μαθητή. Φέρεται να παρέμεινε στο Άγιο Όρος για τρία χρόνια, μέχρι το 2020 τουλάχιστον, όταν και επέστρεψε για τα διαδικαστικά, καθώς έπρεπε να γίνει η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον πατέρα του.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι δύο άτομα είχαν επικοινωνήσει υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά τη μήνυση που είχε γίνει το 2017. Ωστόσο με δεδομένο ότι η υπόθεση είχε προχωρήσει, από τον Οργανισμό τους έφεραν σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πάντως, ο 17χρονος παρέμεινε στο Άγιο Όρος για έναν χρόνο μετά την καταγγελία που έκανε. Από το 2020 έως και σήμερα, φιλοξενείται από τον συγγραφέα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ