Παλαιά Φώκαια: ΒΙΝΤΕΟ από την ρυμούλκηση των ταχυπλόων μετά τη σύγκρουση – Τι λέει ηθοποιός του «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Μία παρολίγον τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Παλαιά Φώκαια, όπου συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα σκάφη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3». Ευτυχώς από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ένα άτομο. 

Στα δύο ταχύπλοα επέβαιναν 16 άτομα, ηθοποιοί, κομπάρσοι και μέλη συνεργείων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» που γυρίζεται αυτή την περίοδο στη χώρα μας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένα άτομο ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ άλλοι επτά μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο.

ταχύπλοα- σύγκρουση- Παλαιά Φώκαια

Παλαιά Φώκαια Πώς έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα

To ατύχημα σημειώθηκε στις 10 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε κακή συνεννόηση μεταξύ των μελών του συνεργείου. Συγκεκριμένα, στο ένα σκάφος βρίσκονταν οκτώ κομπάρσοι και στο άλλο ταχύπλοο οι οπερατέρ, η κάμερα κτλ. Η οδηγία ήταν τα δύο σκάφη να έχουν παράλληλη πορεία αλλά τελικά ακολούθησαν διασταυρούμενη πορεία, με αποτέλεσμα η μία βάρκα να χτυπήσει την άλλη και εκείνη με τους οκτώ ηθοποιούς να αναποδογυρίσει.

Παλαιά Φώκαια ταχύπλοα Παλαιά Φώκαια ταχύπλοα

Τι λέει ηθοποιός που συμμετέχει στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Ο Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης που που συμμετέχει στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» μίλησε στην εκπομπή Tlive. Ο ηθοποιός ευτυχώς δεν είχε γύρισμα το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μην είναι στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα.

«Ήμουν τυχερός που δεν είχα σήμερα γύρισμα. Είναι μία τεράστια παραγωγή. Έχει κόσμο, τεχνικούς, extras, stands. Έχει τα πάντα. Είναι μία υπεύθυνη παραγωγή, η οποία νοιάζεται για όλους του ανθρώπους που χρησιμοποιεί» ανέφερε ο ηθοποιός Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης.

Δείτε εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης και τη ρυμούλκηση των δύο ταχυπλόων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ