Ωρωπός: Παιδική χαρά γεμάτη παγίδες – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μία παιδική χαρά είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός χώρος για τα παιδιά από την βρεφική τους ηλικία. Σκοπός μίας παιδικής χαράς είναι η ψυχαγωγία των παιδιών, η δημιουργική απασχόληση, η άθληση και η κοινωνικοποίησή τους, που βοηθούν έτσι στην ανάπτυξη τους.

Όμως τα τελευταία χρόνια πολλά παιδιά τραυματίζονται ενώ παίζουν στις παιδικές χαρές, καθώς οι χώροι που υπάρχουν είναι παραμελημένοι, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να μετατρέπονται σε παγίδες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μία παιδική χαρά στον Ωρωπό. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε φωτογραφίες από παιδική χαρά του οικισμού της Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίες προκαλούν οργή και αγανάκτηση. Στις φωτογραφίες του αναγνώστη του enikos.gr φαίνεται πόσο επικίνδυνα είναι τα παιχνίδια που υπάρχουν στον χώρο.

Σκουριασμένα σίδερα, σπασμένα ξύλα που έχουν μετατραπεί σε μικρές λεπίδες, εκτεθειμένες και σκουριασμένες πρόκες και βίδες, λιωμένα αλουμίνια και τρύπες.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παιδική χαρά:

Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός Παιδική Χαρά Ωρωπός

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.