Αεροπλάνο συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο, η οποία κατέληξε σε συντριβή, σημειώθηκε στη Νότια Καλιφόρνια. Από θαύμα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. 

Τις εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε μία κάμερα αυτοκινήτου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Ένα μονοκινητήριο Pipe PA-32 με δύο επιβαίνοντες προσπάθησε να προσγειωθεί στον αυτοκινητόδρομο 91, μεταξύ Λίνκολν και Μέιν, στην Καλιφόρνια. Κατά την κάθοδό του, το δεξί φτερό του αεροσκάφους προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το μικρό αεροπλάνο να βγει εκτός πορείας του και να συντριβεί.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το αεροπλάνο πετούσε προς το Δημοτικό Αεροδρόμιο Corona όταν ο πιλότος ανέφερε ένα απροσδιόριστο «πρόβλημα με τον κινητήρα». Στη συνέχεια συνετρίβη στον αυτοκινητόδρομο, σε μια απόσταση περίπου 45 λεπτών με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Το αεροπλάνο διαλύθηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες από την πρόσκρουση, με τα συνεργία της Πυροσβεστικής να σπεύδουν να σβήσουν την φωτιά. Τόσο ο πιλότος όσο και ο μοναδικός επιβάτης του αεροσκάφους κατάφεραν να το εγκαταλείψουν και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους επιβάτες των αυτοκινήτων που βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο.

Αεροπλάνο Καλιφόρνια Αεροπλάνο Καλιφόρνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ