Οργισμένος ο Δήμαρχος Ύδρας με την Ολλανδή δημοσιογράφο – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης για τα όσα είπε η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκενμποργκ Μπέουχελ σε συνέντευξή της στο KONTRA.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος, η οποία προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Μαρκ Ρούτε έπειτα από την ερώτησή της για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων, μπήκε στο στόχαστρο και του δημάρχου Ύδρας, καθώς, όπως λέει, αποκάλεσε τους κατοίκους του νησιού «ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους!».

Όπως αναφέρει ο κ. Κουκουδάκης «τον λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή».

Ολλανδή δημοσιογράφος

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

«Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!!

Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη!

Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!! Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της…

Τον λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή….».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ